fredag 24 november 2017

Sofia Jardviken ska sluta sin anställning på Mosstorpskolan


Hej!

Det är med blandade känslor som jag nu meddelar att jag ska sluta som resultatenhetschef på Mosstorpskolan. Jag trivs väldigt bra på skolan, med Norrköpings kommun som arbetsgivare samt med min kollega Johan Olofsson och vår chef Anders Pantzar.

Den 5 mars börjar jag mitt nya jobb som enhetschef på Anicura Norsholm med filial Kneippen. Jag kommer ingå i ledningsgruppen för AniCura i Östergötland. Den här möjligheten att jobba på djursjukhuset innebär bl.a. att jag får jobba med ett av mina två stora intressen – djur och det i kombination med att vara chef och utveckla verksamheten inom AniCura.

Min chef Anders Pantzar har sedan i måndags 20/11 en rektorsannons ute för ”rektorer senare år” där nu även Mosstorpskolan kommer ingå som rekryterande enhet. Under resterande tid kommer jag fortsätta att jobba deltid och då främst med budget, organisation, tjänstefördelning inför läsåret 18/19 samt lönesamtal med min personal.

Det innebär att den fortsatta kontakten med eleverna blir begränsad och att specialpedagogen från vår elevhälsa på skolan fortsätter som tidigare med lektionsbesök och handledning utifrån delegationen från mig som rektor. Johan Olofsson, rektor på högstadiet har fortfarande ansvaret för elevhälsan på skolan under denna period. Hur arbetsuppgifterna kommer fördelas mellan Johan och den nya chefen kommer Johan att meddela när allt är klart.
 
Vänligen Sofia Jardviken, resultatenhetschef och rektor för åk 4-6.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar