måndag 14 december 2015

Årskurs 4 v. 51

Veckoplanering v 51
Sista veckan innan julledigheten är lite annorlunda. Vi kommer inte följa schemat riktigt som tidigare utan lektionerna kommer vara mer flytande. Årskurs fyra kommer inte få några glosor i engelska denna vecka utan vi tränar på att läsa och skriva. Fyrorna kommer att stå för underhållningen vid avslutningen på fredag och många har visat intresse för det vilket är otroligt roligt.
Måndag: Vi börjar dagen med med högläsning och vi går tillsammans igenom veckan. Vi kommer att börja julpynta vår sal och öva inför avslutningen på fredag. Vi kommer även att göra ett test i matematik.   
Tisdag: I engelska ska vi öva mer på att tala och skriva på engelsk.  4a har prov i No under dagen. Eleverna kommer att få prova på att programmera. Vi kommer att fortsätta öva inför avslutningen
Onsdag: I So diskuterar vi mänskliga rättigheter och barnkonventionen. Vi testar veckans ord och eleverna får skriva en julsaga under svenskalektionen. 4b har prov i No. Eleverna kommer att få prova på att programmera och vi fortsätter att öva inför avslutningen.
Torsdag: Under förmiddagen har vi klassiska roliga timmen och sammanfattar veckan. Vi övar mer inför avslutningen och vi städar våra lokaler och skåp så det är fint när vi kommer tillbaka efter jullovet.
Fredag: JULAVSLUTNING Eleverna slutar 10:30. Bussarna (skolskjutsen) går hem 10:45.
 
Med vänlig hälsning Pär och Filip


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar